Edwin Bouman

Ik ben Edwin Bouman. Een energieke entrepreneur met bedrijfskundige achtergrond en commerciele roots. Ik ben deels werkzaam als interimmanager, voornamelijk binnen de de gezondheidszorg en deels als coach. Ik ben gecertificeerd NLP Master Coach.

Als gecoachte maak je bij mij altijd het proces van ontwikkeling door: van ‘bewust onbekwaam’ naar ‘bewust bekwaam’ en uiteindelijk naar ‘onbewust bekwaam’. Ik coach je vanuit jouw huidige situatie naar een toekomstige situatie waar je wil zijn. Daarbij identificeer jij zelf de obstakels en hindernissen (vaak vanuit het verleden) om naar jouw gewenste situatie te gaan. Je krijgt de beschikking over adequate hulpbronnen om jouw blokkades blijvend te overwinnen.

Ik gebruik onder andere NLP technieken als basiswaarde voor mijn coaching. Door mijn empatisch vermogen en oplossingsgerichtheid werkt mijn aanpak efficiënt en zeer effectief.

Mijn coachingsstijl is respectvol, stimulerend, uitdagend, enthousiasmerend, direct, nieuwsgierig, betrokken, provocatief als dat nodig is en humoristisch.